На війні загинув український воїн із Львівщини

смерть
Фото ілюстративне: з відкритих джерел

На фронті загинув ще один воїн Андрій Кісельов, який також був заступником головного інженера Львівських міських електричних мереж (ЛМЕМ).

Про це повідомили в Львівобленерго.

«Це наш друг. Чоловік з великої букви. На роботі бувають різні випадки, але про нього я пам’ятаю лише один позитив. Бо він був такою людиною — позитивною, хорошою, працьовитою, завжди намагався всім допомогти, кваліфікований та перспективний. Він міг би ще багато часу попрацювати з нами… Наш колектив дуже болюче зачепила його загибель», — розповідає начальник ЛМЕМ Олег Григлевич.

Фото: Львівобленерго

Що відомо про загиблого військового

За інформацією Львівобленерго, Андрій Кісельов народився 10 липня 1974 року у селі Джалінда, Сковородинського району, Амурської області (РФ).

Згодом переїхав у м. Новий розділ. У 1989 році закінчив Новороздільську середню школу №2, потім вступив у Новороздільський політехнічний технікум.

У 1999 році закінчив «Львівську політехніку», за спеціальністю «Електричні системи і мережі». З 2000 року працював диспетчером Городнянського РЕМ «Чернігівобленерго».

У 2003 році розпочав свій трудовий шлях у «Львівобленерго». Андрій Кісельов працював у нашій компанії більше 20 років, де встиг отримати кар’єрне зростання від диспетчера району мереж РЕМ-3 ЛМЕМ до заступника головного інженера ЛМЕМ. За сумлінну працю був неодноразово нагороджений відзнаками Товариства.

Андрій Кісельов вже мав бойовий досвід під час АТО, за що йому вручили численні нагороди.

З березня 2022 року мобілізований до лав ЗСУ. Служив у 24-тій окремій механізованій бригаді імені Короля Данила, отримав звання майора, командира батальйону.

Загинув Андрій Кісельов у районі міста Бахмут, внаслідок ворожого бомбардування.

У нього залишились дружина та двоє синів.

Якою є ситуація на фронті станом на ранок 27 лютого: протягом минулої доби відбулося 96 бойових зіткнень

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: