На кількох вулицях завтра у Львові не буде води: про котрі йдеться

сапотль
фото: GETTY IMAGES

У зв'язку з проведенням планових робіт з перепідключення новозбудованого водопроводу на вул. Козельницькій, 4, завтра, 29 лютого, з 09:00 до 17:00 год буде припинено подачу води в житловий масив «Новий Львів».

Про це повідомляє міська рада.

«Завтра будемо проводити роботи з підключення до загальної мережі новозбудованого водопроводу на вул. Козельницькій. Тут замінили аварійну ділянку водопроводу  протяжністю 150 м, діаметром 160 мм.  На час робіт з приєднання водопроводу буде призупинено подачу води до будинків на прилеглих вулицях», – повідомляють у ЛМКП «Львівводоканал».

Так, без водопостачання будуть будинки на таких вулицях: Козельницька; Стрийська, 31, 33, 35, 36; Чмоли; Самчука; Енергетична; Панаса Мирного; Карманського; Мушака; Дібровна; Ярославенка; Франка (парна сторона №108-156, непарна сторона №101-161а); Лемика; Свєнціцького; Стуса; Тернопільська; Героїв Крут; Тиверська; Литовська; Запорізька; Херсонська; Буйка; Персенківка.

Після завершення ремонтних робіт буде проведена промивка вуличної водопровідної мережі. У період промивки водопроводу можливе тимчасове погіршення якості води: забарвлення води окисом заліза (іржею), що змивається з внутрішніх стінок трубопроводів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: