У Львівській міській раді з'явилась нова посада: хто її очолить

площа Ринок Львові
Ілюстративне фото. Автор: Микита Печеник

У Львівській міській раді вводять посаду CDTO – chief digital transformation officer – заступника з цифрової трансформації. Цю посаду обійме Олена Гунько, яка до цього була керівницею управління інформаційних технологій.

Про це повідомили у пресслужбі відомства 29 лютого.

Що це за посада

У підпорядкуванні CDTO буде комунальне підприємство «Міський центр інформаційних технологій», яке забезпечує реалізацію операційних завдань у сфері цифровізації.

«Включення до мережі цифрових лідерів CDTO – це з одного боку повага і дуже велика відповідальність. Ми з командою ставимо собі декілька пріоритетів в роботі. Це впровадження зручних електронних сервісів для мешканців, автоматизація управлінських процесів, інформаційна безпека, підвищення цифрової грамотності мешканців та взаємодія з державними проєктами», – зазначила Олена Гунько.

Пріоритетні проєкти у сфері цифрової трансформації на 2024 рік:

  • Забезпечення розвитку електронних інструментів для ефективної взаємодії мешканців громади з структурними підрозділами Львівської міської ради (розвиток електронних адміністративних послуг, мобільних застосунків тощо).
  • Підвищення рівня автоматизації управлінських процесів Львівської міської ради, а також підпорядкованих комунальних підприємств.
  • Підтримка та вдосконалення інформаційної безпеки та відмовостійкості функціонування міських електронних сервісів.
  • Розвиток програм навчання для підвищення цифрової грамотності населення громади: створення центру Дія.Освіта у Львові.
  • Забезпечення тісної взаємодії з Міністерством цифрової трансформації Украї

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: