Ветеранам та членам їх родин на Львівщині надають допомогу через чат-бот

сч
Photo: Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України

У ветеранських просторах на Львівщині юридичні і психологічні консультації залишаються одними із найзатребуваніших серед ветеранів, ветеранок, членів їхніх родин, родин загиблих та безвісти зниклих. Саме за такими послугами найчастіше звертаються офлайн. Тепер є можливість отримати підтримку з допомогою чат-бота.

Про це повідомляє ЛОВА.

Йдеться про базові фахові послуги – юридичні, психологічні та послуги соціального супроводу.

«Чат-бот дає змогу скоординувати надання послуг військовослужбовцям, ветеранам та ветеранкам та їх родинам. Мова йде про базові послуги мобільних бригад проєкту «Дякуємо за службу! Готові допомогти» – юридичні, психологічні, послуги соціального супроводу. Наші фахівці спробують відповісти на всі ваші запитання або ж перенаправлять до партнерів. Для команди важливо аби кожен, хто потребує підтримки, отримав її, то ж первинну консультацію ви точно отримаєте. Оберіть лише зручний для вас канал комунікації. І поділіться цією інформацією, за це будемо вдячні», – пишуть на сторінці фейсбук ГО «Простір можливостей».

Чат-бот працюватиме у рамках роботи мобільних груп, до яких можна звернутися офлайн. Спеціальні мобільні групи створили при Коаліції ветеранських просторів. В межах ініціативи ветерани і їхні родини навіть у найвіддаленіших громадах мають отримувати якісні та фахові послуги: оформлення документів, отримання пільг та соціальних гарантій, юридичне консультування, психосоціальну підтримку тощо.

Насамперед ідеться про надання таких послуг на рівні районного центру, селища та села. У складі таких груп – юристи, психологи та кейс-менеджери.

Мобільні групи працюють поки що у п’яти областях, в тому числі у Львівській, а також Миколаївській, Одеській, Хмельницькій та Вінницькій. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: