У Львові поховають полеглого воїна Олега Іваненка

похорон героя
Ілюстративне фото/Роман Кайман

Цього вівторка, п'ятого березня, у Львові прощатимуться із військовослужбовцем Олегом Іваненком, який загинув на російсько-українській війні у квітні торік.

Про це повідомили у міській раді.

Олег Іваненко — що відомо про воїна

Народився у Волі-Висоцькій — селі на Львівщині. Навчався у Жовківському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1.

Все життя працював водієм-експедитором. Обожнював свою справу – автомобілі були його справжньою пристрастю. Був майстром на всі руки.

Олег Іваненко
Олег Іваненко. Фото: ЛМР

За словами рідних, Олег Іваненко був «дуже добрим і завжди усміхненим, готовим прийти на допомогу всім і виручити у важку хвилину».

Із перших днів повномасштабного вторгнення РФ в Україну почав працювати у роті охорони Шевченківського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Наприкінці грудня став на захист Батьківщини до лав 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних Сил України. Виконував бойові завдання на східному напрямку фронту.

Загинув на фронті 16 квітня 2023 року. Йому було 42 роки.

У Олега Іваненка залишилися дружина, 12-річна донька, мама та сестра.

Коли відбудеться прощання

Чин похорону захисника розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїна на Личаківському кладовищі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: