РФ вдарила по Одесі поблизу місця, де перебував Зеленський, - ЗМІ

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський/ ОПУ

Російські війська вранці 6 березня атакували Одесу, куди приїхали президент України Володимир Зеленський та прем’єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс. Глава держави повідомив про загиблих і поранених.

Про це повідомляє «Суспільне».

Офіційно Одеська міська рада та Одеська обласна військова адміністрація не повідомляли ані про наслідки обстрілу, ані про загиблих чи поранених. Близько 10:40 міськрада та голова ОВА Олег Кіпер сповістили в соціальних мережах про повітряну тривогу, яка тривала до 11:18.

Однак, Зеленський розповів журналістам, що знає про загиблих і поранених.

«Ми бачили сьогодні цей удар. Ви бачите, з ким ми маємо справу, їм все одно, куди бити. Я знаю, що сьогодні були жертви, всіх деталей не знаю ще, але знаю, що є загиблі, є поранені», — розповів президент.

У момент атаки глава держави якраз перебував з прем’єр-міністром Греції Кіріакосом Міцотакісом у порту. За словами грецького прем’єра, вибухи були близько від них.

Міцотакіс повідомив, що тривога пролунала у момент, коли Зеленський пояснював значення порту і розповідав, що робиться для відновлення й посилення українських морських шляхів у Чорному морі.

«Уже в самому кінці ми почули звук сирен і вибухи, які були дуже близько від нас. Ми не встигли піти в захищене місце, це досвід, який дуже вражає», — поділився грецький прем’єр.

Про вибух в Одесі

Повітряну тривогу в Одеській області оголосили о 10:41, після чого пролунав потужний вибух. О 10:45 у Повітряних силах повідомили про загрозу застосування балістичного озброєння в областях, де оголошена повітряна тривога.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: