В Україні впав Ukr.net: що відомо

людина сидить за комп'ютером
фото: з відкритих джерел

Популярний ресурс Ukr.net перестав працювати в Україні. При спробі потрапити на сайт видає помилку. Точні причини наразі невідомі.

Як повідомили у компанії, сьогодні вночі домен Ukr.net із невідомих причин був відключений реєстратором доменних імен Network Solutions. Вирішити проблему через службу підтримки реєстратора не вдалося. У результаті інтернет-користувачам стали недоступні стрічка новин Ukr.net та електронна пошта.

«Сподіваємось, що ми зможемо отримати більше інформації та з’ясувати причини й обставини блокування з початком робочого дня офісу американської компанії-реєстратора. Також звернулись з проханням по допомогу до надзвичайного і повноважного посла України в США Оксани Маркарової. Ми робимо все можливе, щоб відновитись», – заявили представники Ukr.net.

Про Ukr.net

Це один із найпопулярніших новинних інтернет-сервісів України. Він стабільно ходить до десяти найвідвідуваніших сайтів українського сегмента мережі. Станом на січень 2022 року займав восьме місце у списку найвідвідуваніших сайтів українського інтернет-сегмента.

На стрічку сайту щодня потрапляють близько 30 тисяч новин з понад 1500 джерел. Вони розміщуються у відповідних рубриках: економіка, політика, війна тощо. Тобто сайт не робить контент сам, а збирає вже наявний та робить доступ до нього швидким і зручним. Власне, це типова робота агрегатора. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: