Для військових, які перебувають на лікуванні у Львові, провели екскурсію містом

11111
Фото: Роман Балук

Для 10 військовослужбовців із прикордонної служби, які проходять лікування в одному з медичних закладів міста, провели екскурсію Львовом. Перед прогулянкою вони відвідали Ратушу та поспілкувались за кавою з міським головою Андрієм Садовим

Про це повідомляє Львівська міська рада.

Двогодинну екскурсію центральною частиною міста для військовослужбовців провела екскурсовод Галина Вилійка. Вона познайомила їх з історією міста,  розповіла про видатних людей та визначні місця Львова. До слова, це перша в цьому році оглядова екскурсія для захисників та захисниць в межах ініціативи «Місто лікує».

Як зазначили в управлінні туризму, загалом станом на зараз безкоштовною послугою «Місто лікує» скористались 552 військових та членів їх сімей.

 Нагадаємо, «Місто лікує» – це соціально-культурний проєкт Львова, в межах якого для військовослужбовців, які проходять лікування чи реабілітацію у медичних закладах Львівської громади, проводять безкоштовні екскурсії містом. Також захисники мають нагоду відвідувати музеї, галереї, концерти, кінотеатри, тощо.

Нагадаємо, сьогодні Львівщина прощається із п'ятьма захисниками

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: