Квитки до Австрії та Угорщини будуть доступні онлайн

укрзалізниця
фото: укрзалізниця

Національний перевізник, компанія «Укрзалізниця» з 18 березня розпочинає продаж квитків до Австрії та Угорщини в онлайн-режимі. На першому етапі онлайн-квитки будуть доступні у сполученні Україна — Австрія та зворотно.

Про це повідомляє «Укрзалізниця».

У компанії зазначили, що ці квитки можна буде придбати у застосунку «Укрзалізниці», а для прямого поїзда «Київ — Відень» знадобиться верифікація акаунту через «Дія.Підпис».

Очільник «УЗ» Євген Лященко поінформував, що Після тривалої та «непростої роботи», компанії вдалося досягти домовленостей з Угорщиною та Австрією щодо онлайн-продажу квитків на поїзди.

«Після реалізації цього проєкту ще більше наших міжнародних рейсів стануть доступними онлайн і пасажирам більше не доведеться їхати до кас, щоб купити квиток та спланувати свою подорож. Також, як продемонстрував досвід на маршруті "Київ — Варшава", це досить потужний запобіжник від перекупів. Рухаємося далі», — сказав Лященко.

В «УЗ» додали, що на другому етапі стануть доступними онлайн також квитки у сполученні «Україна — Угорщина» на поїзди, що прямують в Австрію транзитом через Угорщину, тобто «Київ — Будапешт — Відень» та «Чоп — Будапешт — Відень». А прямі сполучення «Україна — Угорщина» ("Мукачево — Дебрецен", "Мукачево — Будапешт", "Чоп — Захонь") з'являться в застосунку трохи пізніше.

Водночас у компанії наголосили, що для приготувань до продажу онлайн-квитків з 12 березня тимчасово призупиняється продаж квитків через каси на прямий поїзд «Київ — Відень — Київ» на дати відправлень, починаючи з 18 березня.

«Обмеження триватиме безпосередньо до відкриття онлайн-продажів. Тобто 18 березня продаж квитків відновиться на повну глибину продажів (20 діб) вже в онлайні. Тимчасове обмеження не торкнеться поїзда "Чоп — Відень — Чоп". Станом на зараз, квитки на поїзд "Чоп — Відень" та зворотно доступні фактично на всі дати», — йдеться у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: