Ветерани-підприємці зможуть отримати по 250 тис грн на Львівщині: що для цього потрібно

гроші
фото: getty images

В межах реалізації Програми підвищення конкурентоспроможності області на 2021 – 2025 на Львіввщині оголосили конкурс на прийом документів для участі в отриманні гранту для учасників АТО/ООС, ветеранів війни з РФ у розмірі 250 тис. гривень. Ці кошти допоможуть започаткувати власну справу чи розвивати чинну підприємницьку діяльність.

Про це повідомляє ЛОВА.

Підтримка полягає у наданні безповоротної фінансової допомоги для підтримки організації фінансово-господарської діяльності (крім заробітної плати і капітальних видатків).

Умови участі

Умовою надання такої підтримки є фактична реєстрація фізичної особи підприємця на території Львівської області та працевлаштування мінімум одного ветерана протягом 6 місяців після отримання гранту із зобов’язанням не звільняти його з власної ініціативи протягом 12 місяців та дотримуватись усіх норм чинного законодавства.


Пакет документів для участі

  • Бізнес-план згідно з формою, визначеною в додатку 1 до Завдання 3 цієї Програми.
  • Витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.
  • Довідка про відсутність заборгованості зі сплати податків, зборів, платежів, що контролюються органами доходів і зборів.
  • Підтверджуючі документи, які підтверджують статус учасника АТО (ООС), ветерана війни.

Терміни подачі заявок

Прийом документів триває до кінця цього року в межах дії Програми підвищення конкурентоспроможності Львівської області на 2021 – 2025 та в межах наявного фінансового ресурсу.

Документи учасникам слід подавати до Департаменту за адресою: м. Львів, вул. Винниченка 18.

фото: GETTY IMAGES

Детальніше про програму

В рамках Програми підвищення конкурентоспроможності Львівської області на 2021 – 2025 роки надається грант для учасників АТО/ООС, ветеранів війни з рф у розмірі 250 тис гривень на започаткування власної справи чи розвитку підприємницької діяльності. Умовою надання такої підтримки є фактична реєстрація фізичної особи підприємця на території Львівської області та працевлаштування мінімум одного ветерана протягом 6 місяців після отримання гранту з зобов’язанням не звільняти його з власної ініціативи протягом 12 місяців та дотримуватись усіх норм чинного законодавства.

Підтримка полягає у наданні безповоротної фінансової допомоги для підтримки організації фінансово-господарської діяльності (крім заробітної плати і капітальних видатків).

Вартість

Безкоштовно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: