Волейболістки з Львівщини стали віцечемпіонками України в Першій лізі

photo1710326282
Фото: Управління молоді і спорту

В Ужгороді 9-10 березня відбувався «Фінал чотирьох» чемпіонату України серед жіночих команд Першої ліги України. Там команда «Рись-ДЮСШ» зі Стрия виборола друге місце.

Про це повідомили в пресцентрі Львівської обласної військової адміністрації.

Там розповіли, що у змаганнях взяли участь спортсмени та спортсменки зі Стрия, Луцька, Ужгорода та Нетішина. Керівник управління молоді та спорту Львівської обласної військової адміністрації Роман Хім’як зазначив, що дві представниці стрийської команди «Рись-ДЮСШ» отримали ще й індивідуальні нагороди. Марта Мацкова стала найкращою зв’язуючою, а Вікторія Шишка – найкращою блокуючою.

Фото: Управління молоді і спорту

Про чемпіонат України з волейболу

За інформацією управління молоді та спорту ЛОВА, 9 березня у першому півфіналі зустрілися «Рись-ДЮСШ» (Стрий) та «ОДЮСШ-Університет» (Луцьк). У надважкій боротьбі здобула перемогу команда зі Стрия з рахунком 3:2 (25:23, 25-27, 17:25, 25:21, 15:9). Відтак, волейболісти Львівщини пробилися до фіналу.

У другому півфіналі зіграли ВК «Медея» (Ужгород) та «Енергетик» (Нетішин). Перемогли ужгородчанки з рахунком 3:1 (25:15, 19:25, 25:20, 25:20).

Матч за золоті нагороди відбувся 10 березня. Стриянки у поєдинку з «Медеєю» потужно відіграли перший сет, але далі поступалися. 

Результат матчу: ВК «Медея» (Ужгород) – «Рись-ДЮСШ» (Стрий): 3:1 (21:25, 25:15, 25:21, 25:17).

За результатами змагань, на чемпіонаті перемогла команда «Медея» (Ужгород), віцечемпіонками стали «Рись-ДЮСШ» (Стрий), а нетішинська команда «Енергетик» посіла третє місце.

Фото: Управління молоді і спорту

До речі, відтепер усі доступні локації для занять спортом на Львівщині можна переглянути на інтерактивній мапі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: