У Винниках зведуть багатоквартирні будинки із підземним паркінгом

У Винниках зведуть багатоквартирне житло
Візуалізація: ЛМР

У Винниках планують звести багатоквартирні житлові будинки із підземним паркінгом.

Про це повідомив представник міського управління архітектури та урбаністики Роман Крушельницький під час засідання виконавчого комітету у середу, 13 березня.

Будинок зведуть на території житлової багатоквартирної забудови на вулиці Івана Франка, 114-б у Винниках. Площа ділянки – 0.3163 га.

«Будівля розташована на наріжній ділянці. Відповідає детальному плану території щодо розміщення та функціонального призначення. Ми виїжджали на місце, де нам додатково презентували концепцію. У будівлі буде підземний паркінг, який виконуватиме роль приміщення подвійного призначення», — зазначив посадовець.

Із заявою про отримання містобудівних умов та обмежень до управління архітектури та урбаністики Львівської міської ради звернулося Товариство з обмеженою відповідальністю «Гарден Естейт».

Також, як додав Крушельницький, міська рада отримала гарантійний лист від заявника про передачу частини приміщень громаді Львова. Концептуально ця будівля повністю інтегрована в загальни природний каркас. Тут буде 3-поверхова споруда з четвертим зміщеним поверхом.

Нагадуємо, у Львові побудують 8-поверхівку для викладачів університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: