На Львівщині чотирьох загиблих воїнів відзначили орденами «За мужність» ІІІ ступеня

photo1710423660
Ордени «За Мужність» ІІІ Ступеня. Джерело фото: ЛМР

У четвер, 14 березня, нагородили посмертно орденами «За мужність» ІІІ ступеня від Президента України чотирьох військових.

Про це повідомили у Львівській обласній військовій адміністрації.

Там розповіли, що нагороди вручили начальник Яворівської  РВА Ярослав Коминський спільно з представниками Яворівського РТЦК та СП та військовослужбовцями.

Що відомо про загиблих захисників

Таляр Володимир Степанович з села Поруденко Яворівської громади, в перший день повномасштабного вторгнення російської терористичної держави в Україну пішов у районний військкомат аби стати в лави захисників своєї країни. Вже 7 березня доброволець був зарахований до складу 1 батальйону артилеристів 24 ОМБ імені Короля Данила. ЗО серпня 2022 р., захищаючи південні кордони нашої Батьківщини отримав несумісні із життям поранення, а 31 серпня загинув.

Ледвій Тарас Петрович з Яворова, половину свого життя Тарас Ледвій віддав захисту Неньки-України, тому охоче ділився знаннями та досвідом з молодими військовими. На війні з росією загинув в населеному пункті Оріхове-Золоте Луганської області внаслідок артелерійського обстрілу/бойовий.

Возьний Олег Ігорович з села Старичі Новояворівської громади, у 2016 році вступив до Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Практично з перших днів своєї офіцерської служби був у складі 54 окремої механізованої бригади імені гетьмана Івана Мазепи з честю виконував завдання із захисту України від агресора. Олег загинув 31 березня 2022 року під час виконання бойового завдання по утриманню бойових позицій внаслідок поранення несумісного з життям у Донецькій області.

Сеїдов Юрій Нізаминович з Мостиська, служив у 24 ОМБр імені короля Данила. Пропав безвісти 16 вересня 2022 року в боях під селищем Тернові Поди (Миколаївської області) там же на полі бою знайшли тіло 15 лютого 2023 року.


Якою є ситуація на всіх напрямках фронту станом на ранок 14 березня - читайте тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: