На Львівщині відкрили шпиталь для людей у потребі

На Львівщині відкрили шпиталь для людей у потребі
На Львівщині відкрили шпиталь для людей у потребі. Фото: Львівська ОВА

У Львівській області запрацював шпиталь «Карітасу» імені Івана Павла ІІ для підтримки людей у потребі. Тут можуть мешкати близько ста пацієнтів.

Про це повідомили у військовій адміністрації регіону.

Площа шпиталю близько 1,5 тис. кв. м. Тут можуть розміститися близько 100 пацієнтів. Враховуючи фізичні можливості та інклюзивність, перший поверх розрахований для мало мобільних людей, другий для тих – кому легше ходити, третій – для осіб, які можуть самостійно себе обслуговувати або ж просто втратив домівку.

Поруч зі шпиталем працює медичний центр Святого Івана Хрестителя, лікарі якого також надають послуги пацієнтам зі шпиталю. Його звели за кошти благодійних внесків.

Торік благодійний фонд «Карітас» Самбірсько-Дрогобицької Єпархії завершив будівництво триповерхової будівлі-шпиталю, який почесно носить ім’я Івана Павла ІІ. Він розташований на території реабілітаційного центру «Назарет» у селі Добрівляни Дрогобицької громади на місці занедбаної будівлі колишньої військової казарми.

Тут надають медичну допомогу та супровід паліативних хворих. Ще до повного завершення будівництва тут почали приймати перших пацієнтів, серед них – вимушено переміщені особи, які не лише втратили домівку, а й мали інвалідність чи особи похилого віку.

У шпиталі «Карітасу» приймають всіх, хто цього потребує. Щоб потрапити до шпиталю, потрібно зателефонувати за номером гарячої лінії 067 454 4885 та отримати необхідні консультації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: