Спортсмени-військовослужбовці зі Львівщини вибороли медалі на змаганях у Лас-Вегасі

фото: Змагання Повітряних сил США, ЛОВА

Змагання Повітряних сил США завершуються сьогодні. На турнірі виступили четверо представників Львівщини. Усі вони здобули медалі.

Про це повідомляє ЛОВА.

Представник Львівщини, військовослужбовець ЗСУ Герман Золотарьов завоював дві золотих медалі з легкої атлетики у забігу на 1500 м та у забігу на 800 м, категорія 5.0 (ампутація однієї верхньої кінцівки).

Ще один військовослужбовець ЗСУ Олександр Катаула здобув срібну медаль в індивідуальних змаганнях зі стрільби з лука. Та золоту медаль в командних змаганнях зі стрільби з лука разом з івано-франківцем Юрієм Гапончуком та киянином Ігорем Салієм.

Як зазначають в управлінні молоді та спорту Львівської ОВА, змагання Повітряних сил США завершуються сьогодні, 14 березня. На турнірі виступили четверо представників Львівщини. 

«Внаслідок російської агресії та військових дій в Україні кількість ветеранів війни, що втратили своє здоров’я та працездатність у зв’язку з пораненнями, стрімко зростає. Соціальна спрямованість спорту стала фундаментом для зародження та розвитку спорту ветеранів війни як соціального феномену сучасної епохи, головною метою якого є соціалізація ветеранів війни шляхом забезпечення можливостей систематичних занять спортом та участі у змаганнях всеукраїнського та міжнародного рівнів», – наголосив керівник управління молоді та спорту Львівської обласної військової адміністрації Роман Хім’як. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: