Головнокомандувач ЗСУ повідомив про запуск процесу ротацій на передовій

432392767_725923559703132_2884453746835764969_n
Фото: фейсбук Сирського

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський заявив про запуск ротацій та заміни частин і підрозділів, які тривалий час виконують бойові завдання на передовій.

Про це він повідомив на своїй сторінці на фейсбуці.

«Позитивом є те що, не зважаючи на доволі складну обстановку на всій лінії фронту, нам вдалося запустити процес ротацій та заміни частин і підрозділів, які тривалий час виконують бойові завдання на передньому краї. Це дозволить стабілізувати обстановку і позитивно вплине на морально-психологічний стан наших воїнів. В ході роботи прийняв всі необхідні рішення для підвищення бойових спроможностей наших бригад», - зазначив Сирський.

Він також розповів, що продовжив роботу в бригадах, які тримають оборону на Запорізькому напрямку, де оперативна обстановка є під контролем.

Водночас, за словами Головнокомандувача, окупанти продовжують атакувати українські позиції в районах Роботине, Вербове, але там не мають особливого успіху.

«Бойові дії характеризуються численним застосуванням дронів всіх типів у поєднанні з вогнем артилерії та мінометів. За таких обставин ударні безпілотні системи поступово стають основною ударною зброєю сухопутних підрозділів у загальновійськовому бою. В цих умовах надійний захист наших військовослужбовців можуть забезпечити тільки сучасні та потужні засоби РЕБ, роль та значення яких постійно зростає», - наголосив він.


Якою є ситуація на всіх напрямках фронту станом на ранок 14 березня - читайте тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: