На Львівщині 15 березня попрощаються зі шістьма воїнами: що про них відомо

image-2024-03-13T095615.921
Фото ілюстративне -depositphotos.com

У п'ятницю, 15 березня, з у Львівській області попрощаються з 6 військовими, які загинули на війні: Михайлом Нелепою, Іваном Сидором, Юрієм Невеличуком, Андрієм Бакуном, Юрієм Лозинським та Віталієм Поповим.

Про це повідомили в пресцентрі Львівської міської ради.

Що відомо про загиблих воїнів

Михайло Нелепа – мешкав у селі Добряни Городоцької громади. Воїн служив у військовій частині 9938 Державної прикордонної служби України. Помер у віці 49 років в госпіталі міста Вінниця від отриманих важких поранень.

Іван Сидір – мешкав у селі Засадки Хирівської громади. Народився 19.08.1991 року. Був стрільцем піхотного відділення.

Юрій Невеличук – мешкав у селі Зимна Вода. Воїн обороняв Україну від ворога у південно-східному напрямку. Загинув 08 березня 2024 року в районі населеного пункту Новопрокопівка Пологівського району Запорізької області у віці 38 років.

Андрій Бакун – мешкав у селі Монастирок Золочівського району. Воїн був старшим льотчиком вертолітної ланки вертолітної ескадрильї. Загинув у віці 26 років. У нього залишилася дружина та дитина.

Юрій Лозинський – мешкав у Львові. Із початком повномасштабного вторгнення РФ став пішов до війська у складі 15-го окремого гірсько-штурмового Севастопольського батальйону 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади.

Віталій Попов – мешкав у Благодатному Волинської області. Кадровий військовий, штаб-сержант. Проходив військову службу у складі 184-го навчального центру Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного на посаді техніка відділення автоматизацій інформаційно-телекомунікаційного вузла.

Підкреслимо, що кожного дня о 9 годині в Україні вшановують хвилиною мовчання світлу пам’ять за усіма загиблими на війні.


Про те, якою є ситуація на всіх напрямках фронту та втрати російської армії – читайте у ранковому зведенні Генштабу тут.

Головне фото – depositphotos.com.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: