Плавців зі Львівщини запрошують на змагання в Чехії

плавці
фото: ЛОВА

У чеському місті Брно 4-5 травня відбудуться міжнародні змагання з плавання «Májové Brno». Захід проведуть у критому 50-метровому плавальному басейні, що оснащений вісьмома доріжками, електронним хронометражем. До участі запрошують дітей 2010-2013 років народження.

Про це повідомляє ЛОВА.

«Витрати на проживання та харчування для восьми осіб з Львівщини покриє чеська сторона – у межах нашої співпраці з Південноморавським краєм. Проїзд спортсмени сплачують самостійно, – розповідає директорка департаменту МТД та міжнародного співробітництва Львівської ОВА Ірина Бутинець. – Наші хлопці та дівчата матимуть гарну можливість змагатися з однолітками з Чехії та інших країн. Найкращих плавців у кожній категорії організатори відзначать дипломами та подарунками».

Охочі взяти участь у змаганнях повинні зголоситися до 10 квітня, надіславши заявку на електронну адресу: [email protected]

Нагадаємо, Південна Моравія активно допомагає Україні в час війни. Зокрема Львівщина отримала медикаменти, лікарське обладнання та продукти харчування на майже 14 мільйонів крон, а також 5 промислових електрогенераторів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: