Розпочався запис на безкоштовний онлайн-курс «Управління проєктами в публічному секторі»

робота
Ілюстративне фото. Джерело: invak

На Освітній онлайн-платформі Зрозуміло! опублікований новий онлайн-курс «Управління проєктами в публічному секторі».

Про це  ІА Дивись. іnfo повідомили організатори курсу.

Його головна мета – допомогти представникам обласних державних адміністрацій, муніципалітетів та агенцій регіонального розвитку підвищити свої компетенції у сфері управління проєктами.

«PMI – це міжнародна організація, яка об'єднує професіоналів та розробляє методологію з управління проєктами. Наш курс базується саме на таких підходах з урахуванням певної специфіки для публічних службовців. Адже в цьому секторі ризики неабияк високі. З великими грошима приходить велика відповідальність, тому значний фокус у курсі зроблений саме на управління ризиками», – поясню авторка та спікерка онлайн-курсу, керівниця проєктів, тренерка і консультантка з управління проєктами за стандартами РМІ Наталя Старинська.

Про онлайн-курс «Управління проєктами в публічному секторі»

Курс охоплює основні правила та принципи проєктного менеджменту, особливості його застосування у публічному секторі, а також містить цінні поради від провідних фахівців.

«Певний час тому наш Фонд доєднався до міжнародної спільноти PMI. Ми системно навчаємо своїх працівників застосовувати ці стандарти у роботі та ділимося знаннями та навичками з колегами у громадському секторі. А цей курс дозволить розширити аудиторію та залучити всіх зацікавлених людей з будь-якої точки України та світу», – коментує директорка з розвитку партнерств Фонду Східна Європа Віра Недзведська.

Експертами та ведучими стали:

  • Мирослав Кошелюк, експерт із питань стратегічного планування місцевого і регіонального розвитку
  • Наталя Старинська, керівниця проєктів, тренерка і консультантка з управління проєктами за стандартами PMI
  • Вадим Табакера, заступник директора департаменту економічної політики Львівської ОДА


Онлайн-курс містить вісім навчальних відео та інтерв’ю з чинним держслужбовцем, які допоможуть публічним акторам України набути та вдосконалити знання, щоб ефективно впроваджувати проєкти у своїх громадах чи регіонах.

«У Європейському Союзі регіональна політика є однією з ключових. На неї спрямовується третина спільного бюджету, тобто це найбільша інвестиційна політика ЄС. Ми наближаємося до європейських підходів і все більше вводимо в практику розробки та реалізації місцевих, регіональних і національних стратегій. А для втілення стратегії необхідний план реалізації, а саме – проєкти. Тому діяльність будь-якого службовця сьогодні неможлива без навичок управління проєктами», – доповнює автор і спікер онлайн-курсу, експерт із питань стратегічного планування місцевого і регіонального розвитку Мирослав Кошелюк.

Переглянути «Управління проєктами в публічному секторі» можна безкоштовно за посиланням тут. Для цього треба зареєструватися на Освітній онлайн-платформі Зрозуміло! та вибрати необхідний курс для перегляду.


Організатори підкреслили, що онлайн-курс розроблений у межах програми «Відновлення і стійкість», яка реалізується Фондом Східна Європа коштом Федерального уряду Німеччини за підтримки Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Думки, викладені у цьому онлайн-курсі, необов’язково відображають позицію Фонду Східна Європа, Федерального уряду Німеччини та GIZ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: