Фільм «20 днів у Маріуполі» з'явився на українських стрімінгових сервісах

20 днів у Маріуполі
Ілюстративне фото, архів ІА Дивись.info

Документальний фільм Мстислава Чернова «20 днів у Маріуполі» тепер можна дивитись онлайн на українських стримінгових сервісах.

Про це повідомив український кінодистриб’ютор Arthouse Traffic.

Тепер стрічка доступна для перегляду на платформах:

Окрім цього, фільм можна переглянути на платформах Amazon, AppleTV, Google Play Movies, Vudu та Microsoft.

«20 днів у Маріуполі»

Після початку повномасштабного вторгнення у лютому торік Мстислав Чернов разом із колегами з Associated Press, фотографом Євгеном Малолєткою та продюсеркою Василісою Степаненко були єдиними кореспондентами іноземних медіа, які працювали в оточеному місті. Вони приїхали в місто 24 лютого о 3:30 ранку.

Команда знімала, як росіяни обстрілюють Маріуполь, як руйнують будинки, як вбивають цивільних. Мстислав Чернов показує життя у місті день за днем, а його голос за кадром доповнює картинку.

Через 20 днів журналістам вдалося виїхати й вивезти відзняті матеріали.

У ніч проти 11 березня фільм «20 днів у Маріуполі» Мстислава Чернова отримав премію «Оскар» в номінації «Найкращий повнометражний документальний фільм». 


Мстислав Чернов –  український режисер, кореспондент, фотограф, військовий військовий кореспондент, лауреат Пулітцерівської премії. Фільм «20 днів» у Маріуполі» він зняв разом із своїми колегами з Associated Press, фотографом Євгеном Малолєткою та продюсеркою Василісою Степаненко. У 2024 році стрічку висунули на премію «Оскар» від України в категорії «Найкращий міжнародний повнометражний фільм».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: