Нічна атака РФ на Львівщину: є влучання та падіння уламків «Шахедів»

photo1711090200
Фото ілюстративне: ANTON PETRUS

Вночі на 22 березня окупанти атакували Україну ракетами та безпілотними літальними апаратами. Зокрема, «шахеди» влучили на територію Львівської області.

Про це повідомив очільник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

Він зазначив, що у Золочівському районі сталася пожежа в лісовому масиві. Вона виникла через уламки «Шахеда», який збили українські Сили ППО.

Крім того, за словами Максима Козицького, під час повітряної тривоги безпілотник росіян влучив в обʼєкт енергетичної інфраструктури на Стрийщині. Там почалася пожежа. Станом на 07: 09 год її гасили вогнеборці. Очільник області додав, що поки інформації про постраждалих не надходило.

Підкреслимо, що повітряна тривога у Львівській області тривала з 02: 32 год до 06: 59 год.

Масована ракетна атака Росії по Україні 22 березня

Вночі 22 березня окупанти задали ракетних ударів по Україні. Так, росіяни поцілили в об’єкт критичної інфраструктури на Франківщині. на Хмельниччині та на Закарпатті. РФ пошкодила обʼєкти інфраструктури в Хмельницькій області, там є загиблі. Крім того, є влучання та пошкодження об’єктів генерації і системи передачі й розподілу електроенергії в Закарпатські області.

Також російська армія завдала ударів по Харкову, Кривому Розі, Дніпропетровщині, на Запоріжжі. Унаслідок ракетних ударів росіян по об'єктах енергосистеми України у цих областях вводяться аварійні відключення електроенергії.

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що за цю ніч було понад 60 «Шахедів» і майже 90 ракет різних типів.

«У всіх міста, які постраждали від атаки, вже працюють необхідні служби. Рятувальники, енергетики, обласна та місцева влада, поліцейські, комунальні підприємства допомагають людям. Ніхто не залишиться без допомоги. Триває відновлення постачання електрики. Харків та область, Запоріжжя, Сумщина, Полтавщина, Дніпропетровщина, Одещина, Хмельницький та область, Вінничина, Франківщина – всюди, де це потрібно, від ночі тривають відновлювальні роботи», зазначив Володимир Зеленський.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: