У Львові завтра попрощаються зі загиблим воїном Іваном Квіткою: що про нього відомо

image-2024-03-11T092743.412 (2)
Фото ілюстративне -depositphotos.com

У вівторок, 26 березня, у Львові відбудеться чин похорону з українським військовим Іваном Квіткою, який загинув на війні.

Про це повідомили в пресцентрі Львівської міської ради.

Коли відбудеться чин похорону за воїном

Об 11:00 год у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла розпочнеться чин похорону, а об 11:30 год відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок.

Поховають воїна на Личаківському кладовищі.

Що відомо про загиблого захисника

Іван Квітка народився 13 лютого 1994 року у Львові.

Іван Квітка. Фото: ЛМР.

У ранньому віці втратив батьків, тож своє дитинство провів у стінах Червоноградської загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів. Тут здобув повну середню освіту.

Після закінчення 11-го класу вступив до Державного навчального закладу «Ставропігійське вище професійне училище міста Львова» та здобув професію «столяр».

Впродовж свого життя працював у різних сферах, а протягом останнього періоду – на гуртовому ринку сільськогосподарської продукції «Шувар». За словами друзів та знайомих, був «доброю, життєрадісною та веселою людиною, завжди приходив іншим на допомогу».

Із початком повномасштабного вторгнення РФ став на захист України від окупантів. Спершу виконував бойові завдання у лавах 125-ї окремої бригади територіальної оборони, згодом вступив до складу 103-ї окремої бригади територіальної оборони Сил територіальної оборони Збройних Сил України. Боронив державу на Харківщині. Загинув 15 березня 2024 року.

У Івана Квітки залишилися друзі, колеги та побратими.


Про те, якою є ситуація на всіх напрямках фронту та втрати російської армії за минулу добу – читайте у ранковому зведенні Генштабу тут.

Головне фото – depositphotos.com.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: