На Львівщині встановили «фотопастки», щоб фіксувати несанкціоноване викидання відходів

image - 2024-03-25T182923.051
Фото: ЛМР

У населених пунктах Львівської територіальної громади правопорушників, які викидають відходи, без належного дозволу, фіксуватимуть на фото та відео.

Про це повідомили в департаменті міської агломерації Львівської міської ради.

Там розповіли, що для цього на території громади встановили спеціальні «фотопастки». Таким чином, у Львівській громаді вирішили боротися зі стихійними сміттєзвалищами.

«Закуплено партію фотопасток, які вже встановили у населених пунктах Львівської МТГ. Завдяки такому обладнанню офіцери громади зможуть в онлайн-режимі проводити відео- і фотофіксацію порушень, а відзняті матеріали використовуватимуть для ідентифікації осіб і транспортних засобів. А отже, будуть притягувати порушників до відповідальності. Миттєве фото надсилатиметься на електронну пошту до офіцера громади. Це дасть змогу оперативно реагувати і одразу виїжджати на виклик», – розповіли у департаменті міської агломерації.

За словами ЛМР, нещодавно з допомогою фотопасток виявили особу порушника, який викинув сміття на околицях села Великі Грибовичі. Щодо нього склали адміністративний протокол за ст. 152 КУпАП, який передбачає штраф, а також змусили його прибрати сміття.


До речі, як зменшити кількість сміття в Україні - читайте в матеріалі тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: