«Львівський кластер транспорту та логістики» запускали пів року

головний вокзал у Львові
Головний вокзал у Львові/Микита Печеник, архів ІА Дивись.info

Відтепер у Львові діє «Львівський кластер транспорту та логістики». Днями у Львівській міській раді підписали статут громадської спілки.

Про це повідомили у міській раді 26 березня.

Так, четверо підприємців об’єднались задля розвитку транспортно-логістичної галузі, модернізація інфраструктури регіону, підвищення конкурентоспроможності членів кластеру і реалізації інноваційних проєктів.

Львівський кластер транспорту та логістики

До кластеру увійшли чотири компанії:

  • Приватне підприємство «Львівкульттовари», засновником якого є Хавич Андрій. Підприємство має понад 15 років досвіду роботи та здійснює перевезення не тільки територією України, але й охоплює країни Європи та малої Азії.
  • Товариство з обмеженою відповідальністю «МОЯ ТРАНСЛОГІСТИКА» –  керівник Орест Мищишин. Компанія із 20 річним досвідом роботи у наданні логістичних, складських та брокерських послуг на території України, Європи, Північної та Південної Америки.
  • Приватне підприємство «ЛС-ТРАНС» – створено 14 років тому Левом Голинським. Основний вид діяльності – перевезення спецтранспортом, авторефрижератороми. Компанія налічує більше 60 авто.
  • Приватне підприємство «РП ВЕСТ ТРАНС» засновано Іваном Пашковим 2020 року. Це молода компанія, яка стрімко розвивається. Напрямок діяльності – вантажні перевезення у міжнародному та внутрішньому сполученні.

«Розвиток кластерів у місті Львові відіграє ключову роль у зміцненні його економічного потенціалу та створенні сприятливого середовища для інновацій та конкурентоспроможності. Наше завдання створити умови для співпраці між бізнесом, закладами профтехосвіти та владою», —  сказала Галина Заяць, в.о. начальника управління економіки Львівської міської ради.

Львівський кластер транспорту та логістики створювався близько шести місяців за підтримки управління економіки Львівської міської ради, яке спільно з Інститутом міста провело стратегічну сесію та низку бізнес-зустрічей для підприємців та закладів профтехосвіти.

Тут між підприємцями та керівниками профільних профтехів міста зародилася співпраця і вони створили спільні проєкти, задля підсилення кадрового потенціалу бізнесу та впровадження змін в освітні програми. Під час сьогоднішньої зустрічі між підприємцями кластеру та ВПУ 29 м.Львова та   підписано меморандум про співпрацю у спільній реалізації проєктів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: