Помер ексдепутат ВР родом з Львівщини Андрій Антонищак

image - 2024-03-27T111316.786
Андрій Антонищак. Фото з фейсбуку Ірини Геращенко.

У середу, 27 березня, помер народний депутат Верховної ради попереднього скликання, політик, координатор 1-го батальйону оперативного призначення Національної гвардії України Андрій Антонищак. 

Про це повідомила на своїй сторінці у фейсбуці політична діячка та народна депутатка Україн Ірина Геращенко.

«Помер наш колега, депутат ВР попереднього скликання Андрій Антонищак. Андрій воював, був поранений. Але тоді пронесло. Війна наздогнала в тилу, підірваним здоровʼям. Ми зідзвонювалися час від часу, Андрій дуже гостро переживав ситуацію на фронті, обговорювали забезпечення підрозділів і гуманітарну допомогу. Андрій був депутатом фракції БПП, дружив з колегами з НФ, був безкомпромісним і щирим. Ми разом працювали в коаліції», - розповіла Ірина Геращенко.

Андрій Антонищак — що відомо про колишнього депутата

Андрій Антонищак народився 23 червня 1969 року в Новому Роздолі (Львівська область).

Навчався у Новороздільській середній школі № 3 (1976 - 1986 рр.). Після цього освіту здобув у Львівському технікуму механічної обробки деревини (технік–технолог меблевого виробництва) (1986 - 1991 рр.) та Міжрегіональній академії управління персоналом (спеціаліст за спеціальністю «Управління персоналом та бізнесом») (2005 - 2009 рр).

У 2014 році його обрали депутатом до Верховної Ради по багатомандатному округу від партії «Блок Порошенка» (№ 39).

З 2020 року служив в Національній Гвардії України. Там був старшим офіцером планування та застосування військ в охоронних заходах.

Також був головою громадської організації «Я — львів'янин», членом Комітету Верховної Ради з питань податкової та митної політики.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: