У Львові визначили переможців шкільної ліги з волейболу

волейбол
фото: з відкритих джерел

Вчора у Львові відбувся фінал міської шкільної ліги з волейболу. Ці змагання стали наймасовішими з усіх видів спорту – участь у них взяли понад 1 300 учнів.

Про це повідомляє міська рада.

У цьому навчальному році змагання у волейбольній шкільній лізі відбувалися серед юнаків та дівчат 9-х класів і молодших. У районному етапі шкільної ліги з цього виду спорту серед юнаків взяло участь 67 команд, а серед дівчат – 44. Під час районного етапу провели понад 240 ігрових зустрічей, які відбулися у листопаді та грудні минулого року у спортивних залах загальноосвітніх закладів.

У міському етапі беруть участь команди шкіл, що стали чемпіонами у своїх районах Львівської міської територіальної громади.

У трійці найкращих команд серед дівчат стали:

І місце – Ліцей № 46 (Королівські грифи);

II місце – Загальноосвітня школа № 34 (Чорні пантери);

ІІІ місце – Ліцей № 70 (Кукабари).

Серед юнаків переможцем і призерам ліги є:

І місце – Ліцей № 28 (Леопарди);

ІІ місце – ЗОШ №65 (Благородні олені);

ІІІ місце – ЗОШ №1 (Антарктичні котики).

Нагадаємо, переможці міських етапів отримуватимуть перепустку в обласний етап всеукраїнського проєкту «Пліч-о-пліч». У випадку перемоги в обласному етапі вони автоматично крокуватимуть далі – на всеукраїнський етап наймасштабніших учнівських змагань країни.

Про львівські змагання з волейболу

Львівські спортивні шкільні ліги – це спортивні змагання, розроблені відповідно до світового та європейського досвіду таких заходів. Головна мета проєкту – створити атмосферу спортивного свята серед учнів шкіл Львівської міської територіальної громади, а також збільшити кількість школярів, які займаються спортом на постійній основі і ведуть здоровий спосіб життя.

Цього року Львівські ліги інтегровано у національний проєкт «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги». Тепер львівські школярі-переможці міських етапів зможуть боротися за звання найкращих в Україні. Після завершення міських етапів у Львівських шкільних лігах переможці отримуватимуть перепустку в обласний етап. У разі перемоги у цьому етапі, вони автоматично проходять далі – на всеукраїнський етап наймасштабніших учнівських змагань країни з чотирьох видів спорту: баскетболу, волейболу, футзалу та черлідингу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: