Завтра у Львові поховають Ігоря Юхновського

Ігор Юхновський
Ігор Юхновський. Фото: з фейсбуку Андрія Садового

Сьогодні, 27 березня, у Свято-Покровському кафедральному соборі ПЦУ у Львові прощаються з Ігорем Юхновським, видатним українським вченим-фізиком, політичним та громадським діячем, академіком НАН України.

Про це повідомляє ЛОВА.

Серед тих, хто прийшов попрощатися з Ігорем Рафаїловичем, начальник Львівської ОВА Максим Козицький, в.о. голови Львівської обласної ради Юрій Холод, начальник Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного Павло Ткачук, військові, рідні та послідовники академіка.

«Науковець, державний діяч, патріот, християнин, Людина. Львівщина прощається з чоловіком, який є співтворцем сучасної історії України. Світла пам’ять вам, Ігорю Рафаїловичу», – написав у своїх соцмережах Максим Козицький.

Він також додав, що чин похорону Ігоря Юхновського розпочнеться завтра, 28 березня, о 10:00 у Свято-Покровському кафедральному соборі ПЦУ (вул. Михайла Грушевського, 2).

Нагадаємо, помер Ігор Юхновський 26 березня, на 99 році життя. Він був серед тих, хто проголошував відновлення Незалежності України, ветеран Другої світової, учений, фізик-теоретик, найстарший з-поміж депутатів Верховної Ради усіх скликань і один з найбільш досвідчених політиків нашої держави.

Поховають Ігоря Рафаїловича на Личаківському кладовищі у родинному гробівці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: