Планшет для роботи з великим екраном: що варто купити в 2024 році

планшет айпад

Сучасний планшет можна використовувати не лише для перегляду фільмів і зберігання фото. Відомі бренди пропонують покупцям планшетні ПК, що можуть замінити ультрабук. Якщо ваша робота пов’язана з постійними переміщеннями, при цьому завжди необхідно лишатися на зв’язку та мати під рукою пристрій для роботи, варто розглянути можливість купівлі планшета.

Планшет для роботи: важливі характеристики

Сьогодні на ринку представлено планшети від багатьох брендів і в широкому ціновому діапазоні. Якщо вам потрібен дійсно потужний девайс під багатозадачність, iPad Air стане одним з найкращих варіантів. Звісно, у нього є багато конкурентів. Але саме ця модель має всі характеристики, що потрібні для роботи:

1. Великий екран

iPad Air 2022 року оснащений неймовірним дисплеєм 10.9 дюймів на IPS матриці. Технологія Liquid Retina забезпечує роздільну здатність 2360 x 1640p, завдяки чому зображення завжди чітке. TrueTone – ще одна фірмова технологія, яка захищає ваші очі під час тривалої роботи, оскільки планшет самостійно регулює яскравість та баланс білого для вашого комфорту. Працювати за таким екраном – одне задоволення.

2. Потужна “начинка”

За швидку роботу планшетів Apple відповідають процесори з родини Apple Silicon. iPad Air зразка 2022 року працює під керуванням однокристальної системи Apple M1, яка також встановлена на Макбуках. А це 8 Гб оперативної пам’яті та мега швидкий доступ до вбудованої пам’яті. Планшети серії iPad Air 2022 – ідеальні супутники для активних ділових людей, що мають справу з великими обсягами інформації.

3. Універсальність

Серед інших важливих переваг, що роблять iPad Air ідеальним вибором для роботи, перерахуємо наступні моменти:

  • місткі акумулятори – 10 годин безперервної роботи в мережі вам забезпечено;
  • можливість під’єднання бездротової клавіатури та мишки – цим самим ви перетворюєте свій планшет на легкий та компактний ноутбук;
  • камери з високою роздільною здатністю для проведення конференцій та нарад у робочому режимі;
  • стереодинаміки для гарної якості звуку;
  • інтелектуальні мікрофони, які відсіюють сторонні шуми під час спілкування з колегами.

Творчі люди оцінять можливість роботи зі стилусом для написання нотаток, створення малюнків та редагування зображень. Якщо купити iPad Air в інтернет-магазині офіційного дилера Apple в Україні, отримуєте тривалу гарантію, технічний супровід. А для економії сімейного бюджету є можливість оформлення безвідсоткової розстрочки на термін до 15 місяців.

Зображення умовне, з відкритих джерел

Конкуренти Apple iPad

Планшети Apple вважаються одними з найкращих на сучасному ринку. Утім, є й багато інших варіантів з великими екранами понад 10 дюймів та неймовірними характеристиками. Окрім iPad Air в 2024 році популярними є наступні планшети для роботи:

  • Samsung Galaxy Tab S9 FE+ – в загальному вся лінійка Samsung Galaxy Tab S9 варта уваги;
  • Lenovo Yoga Tab – серія планшетів з підтримкою стилусів та достатніми характеристиками для роботи, розмір екрана становить від 11 до 13 дюймів залежно від купленої моделі;
  • realme Pad X11 – один з самих недорогих планшетів флагманської категорії з 11-дюймовим екраном та потужним процесором.

Як бачимо, кожен в змозі підібрати планшет для роботи та розваг в широкому ціновому діапазоні під власні потреби.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: