Львівську вулицю перекриють на понад три тижні через ремонти

ремонт дороги
ілюстративне фото, з архіву ІА Дивись.info

У Львові ремонтуватимуть вулицю Шота Руставелі. Роботи триватимуть з першого по 22 квітня нинішнього року. Для водіїв очікуються зміни у русі.

Про це попередили у міському департаменті житлового господарства та інфраструктури.

Ремонт вулиці Руставелі у Львові

Так, ремонт робитимуть на ділянці від вулиці Волоської до вулиці Архипенка — верхня, непарна сторона, по якій курсує лише приватний транспорт. Відтак рух приватного транспорту в напрямку до центру буде організовано нижньою частиною вулиці, тобто так, як курсує громадський транспорт.

За інформацією Галицької районної адміністрації, верхня частина вулиці Шота Руставелі, від вулиці Волоської до вул. Архипенка, у незадовільному стані.

Дорожнє покриття на вулиці має значні нерівності на проїжджій частині та аварійні вибоїни. Підрядна організація відремонтує цю частину вулиці: перестелить бруківку, вирівнявши всі нерівності. Площа робіт - орієнтовно 400 м2. Враховуючи значний обсяг ремонту, він триватиме протягом до 3-х тижнів.

На вказаній ділянці дороги громадський транспорт не курсує, лише приватний, в напрямку до центру. На час ремонту приватний транспорт курсуватиме нижньою частиною вулиці Шота Руставелі, як це зараз робить громадський транспорт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: