З 1 квітня у Львівській міській раді поменшає працівників: які департаменти ліквідують

ілюстративне фото: ЛМР, Дивись.info

З 1 квітня у мерії набуде чинності нова структура виконавчих органів, що передбачає зменшення її чисельності на 150 осіб. Скорочення відбувається у всіх підрозділах Львівської міської ради.

Про це повідомляє міська рада.

Згідно з новою структурою, у мерії ліквідовують три департаменти:  міської агломерації, з управління персоналом та адміністративних послуг, а також розформовують управління інформаційних технологій. Зміни відбуваються також в інших управліннях Львівської міськради.

«Варто наголосити, що до процесу скорочення персоналу, до перегляду структури ми підходимо помірковано і виважено: однозначно зберігаються ті працівники, які забезпечують життєдіяльність міста, безпосередньо взаємодіють із мешканцями громади тощо», - акцентувала Лілія Савич, керівниця управління персоналом.

Скорочення працівників у Львівській міській раді

Нову структуру виконавчих органів Львівської міськради, загальну чисельність апарату та її виконавчих органів було затверджено на пленарному засіданні сесії 27 грудня 2023 року. Відповідно до цієї ухвали, з 1 квітня чисельність Львівської міської ради становитиме 1689 осіб, що на 150 менше, ніж зараз. Наступний етап скорочення в мерії триватиме до 1 червня.

До слова, це вже друга хвиля оптимізації чисельності працівників у Львівській міській раді. Під час першої хвилі, яка відбулась на початку 2023 року, кількість персоналу зменшилася на 10%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: