Організатор замаху на львівського бізнесмена отримав довічне ув'язнення

замах на Копитка
Фото з місця події, поліція Львівщини

Довічне позбавлення волі отримав організатор угруповання, члени якого скоїли замах на львівського бізнесмена у серпні 2016 року.

Про це заявили у Національній поліції України.

Замах на бізнесмена Копитка

Усе сталось 29 серпня 2016 року на трасі поблизу Старого Села Львівської області.

Четверо виконавців злочину, діючи за замовленням організатора, з метою вчинення умисного вбивства відомого у львівській області бізнесмена, привели в дію, попередньо закладені під асфальтне покриття, протитанкові міни, внаслідок чого було пошкоджено та зупинено позашляховик марки «Mercedes-Benz», який рухався в складі автоколони із трьох автомобілів.

Відразу після вибуху, останні, помилково вважаючи, що у салоні пошкодженого і зупиненого автомобіля перебуває особа, вбивство якої було замовлено, відкрили вогонь із вогнепальної зброї по зазначеному автомобілю, в результаті чого спричинили вогнепальні ушкодження трьом особам, які померли на місці події. Натомість четвертий пасажир вказаного автомобіля отримав поранення. Його вдалось врятувати медикам.

Бізнесмен на іншому автомобілі, який не зазнав пошкоджень, залишив місце події.

Організатора засуджено до довічного позбавлення волі, двох інших учасників угруповання – до 15 років ув’язнення. До набрання вироком законної сили вони перебуватимуть під вартою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: