На відбудову школи, пошкодженої ракетами у Львові, збирає французький веломандрівник

фото: Управління туризму та курортів Львівської ОДА

До Львова з Парижу на велосипеді приїхав французький вболівальник та журналіст Ніколя Локателлі. Він подолав понад 2 тисячі кілометрів і здійснив благодійну веломандрівку.

Про  це повідомляє Львівське управління туризму та курортів Львівської ОДА.

Ніколя Локателлі приїхав, щоб зібрати гроші на відновлення укриття у львівському ліцеї «Оріяна», який постраждав від ракетного обстрілу 29 грудня 2023 року.

25 березня Ніколя розпочав свою подорож біля посольства України в Парижі. Проїхавши Бельгію, Німеччину та Польщу, 3 квітня він прибув до Львова.

Чоловік привіз із собою футболку збірної Франції з автографами гравців, щоб розіграти її на благодійному аукціоні. “Ця ініціатива, яка отримала назву EuroMaillot, спрямована нагадати світу про те, що в Україні триває війна і виразити солідарність з українським народом”, — йдеться у повідомленні управління.

Українська асоціація футболу також підтримала акцію, надавши для розіграшу і футболку збірної України з автографами гравців.

Як взяти участь у розіграші

Зробити донат можна за реквізитами:

Для участі у розіграші футболок збірної України та Франції, необхідно зробити донат на суму не менше 200 гривень«Кожен донат від 1 000 гривень додає ваше прізвище до списку претендентів 5 разів, а від 2 000 гривень - 10 разів.. Чим більше сума донату, тим більше шансів виграти футболку», — йдеться у повідомленні Львівському управлінні туризму та курортів Львівської ОДА.

Розіграш триватиме до 10 квітня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: