На об'їзній дорозі Львова частково перекрили рух через ДТП (оновлення)

photo1712121266
Фото: патрульна поліція Львівської області

У середу, 3 квітня, автодорозі М-06 Київ — Чоп, на залізничному мості, що поблизу повороту на населений пункт Давидів сталася аварія з потерпілими.

Про це повідомили в патрульній поліції Львівської області.

Там розповіли, що тепер на цій дорозі частково перекрили рух. Патрульні там здійснювали реверсне регулювання руху та забезпечували охорону місця події. Крім того, на ділянці працювали усі необхідні служби.

Оновлення. Станом на 12: 08 год рух на об'їзній дорозі Львова відновили.

Автодороги Львівщини, де сталося найбільша кількість ДТП від початку 2024 року

За даними поліції, від 1 січня по 4 березня 2024 року на автодорогах Львівської області найбільша кількість дорожньо-транспортних пригод сталася на таких автодорогах, як-от:

  • М-09 сполучення «Тернопіль - Львів - Рава-Руська» — 13 ДТП, з них — 7 аварій з постраждалими: де 6 людей загинули, а 19 травмувалися.
  • Н-13 сполучення «Львів - Самбір - Ужгород» — 16 ДТП, з них — 6 аварій з постраждалими: де 3 людей загинули, а 12 травмувалися.
  • Н-17 сполучення «Львів - Радехів - Луцьк» — 7 ДТП, з них — 3 аварій з постраждалими: де 2 людей загинули, а 2 травмувалися.
  • Т-14-02 сполучення «Східниця - Пісочна» — 11 ДТП, з них — 5 аварій з постраждалими: де 5 травмувалися.

Статистика ДТП у Львівській області

У поліції раніше повідомили, що від 1 січня по 4 березня, на Львівщині усього сталося 551 аварій. Зокрема в них: 26 людей загинули, а 154 травмувалися.

Крім того, поліція зареєструвала по області 31 ДТП за участі дітей. Зокрема, з них відбулося 21 аварія, де постраждали діти. Внаслідок цього 2 дитини загинули, а 21 травмувалися.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: