У центрі реабілітації на Львівщині тепер відновлюватимуть слух воїнам

В Superhumans Center відтепер відновлюватимуть слух захисникам.
Фото: Superhumans Center

У центрі протезування та реабілітації  Superhumans Center відтепер відновлюватимуть слух захисникам. Тут вже запрацювало нове відділення.

Про це розповіли у пресслужбі закладу.

«Майже кожен другий український військовий унаслідок бойових дій втрачає слух частково або повністю, а можливість чути — важливий елемент соціальної адаптації і повернення ветеранів до повноцінного цивільного життя», — йдеться в повідомленні.

За декілька днів роботи відділення в Superhumans уже оглянули 32 пацієнти.

Про Superhumans center

Це спеціалізована клініка з протезування, реконструктивної хірургії та реабілітації для тих військових та цивільних, дорослих та дітей, що постраждали від війни в Україні. 

Superhumans Lviv створено на базі одного з чинних військових госпіталів на Львівщині. Втім проєкт є приватною ініціативою. Фінансується винятково за кошти донорів та партнерів. Жодної копійки з державного бюджету на клініку не витрачають.

У центрі уже працює лабораторія протезування, виробництво протезів, відділення реабілітації, гідротерапія та психологічний супровід на період реабілітації в центрі. На початку 2024 року запрацює відділення реконструктивної хірургії. До кінця 2024 року запрацює палатний фонд на 70 ліжок, відділення реанімації та 2 надсучасні операційні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: