Чотири громади Львівщини не виконали план з надходження податків до бюджету за перший квартал

податки
фото: gov.ua

Чотири територіальні громади області не забезпечили виконання планових завдань з надходження податків і платежів до загального фонду бюджету за підсумками першого кварталу (загалом на Львівщині є 73 громади). Це Моршинська, Перемишлянська, Сокільницька і Великолюбінська ТГ.

Про це повідомляє ЛОВА.

Як зазначив директор департаменту фінансів Львівської ОВА Олег Демків, загальнообласне виконання плану становить 111 відсотків. Кількість громад, що не виконують план, на початку року залишається доволі сталою: на 1 лютого їх було теж 4, на 1 березня – 3. Водночас, у Бібрській, Козівській і Поморянській громадах має місце недостатньо високий рівень виконання річних планових показників – менше 22 відсотків. 

«Це може свідчити про дещо «штучне» забезпечення запланованих надходжень у січні-березні. Загалом по області рівень виконання річного плану становить 26 відсотків. Маємо дві територіальні громади із зменшенням надходжень порівняно з першим кварталом 2023 року – Боринська і Добротвірська. Загалом по області досягнули приросту на 25 відсотків», – додав Олег Демків. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: