В одній із львівських шкіл учень розпилив перцевий балончик: є постраждалі

школа
Ілюстративне фото, з архіву редакції

У четвер, 4 квітня, у середній загальноосвітній школі №91, що на вул. Варшавській, учень розпилив у коридорі закладу перцевий балончик.

Про це повідомили в пресцентрі Львівської міської ради.

Там розповіли, що під час інциденту діти, які вийшли на перерву, надихались шкідливою речовиною. Внаслідок цього постраждалих доправили до лікарні. Зокрема, керівниця міського управління охорони здоров’я Марта Матюшко зазначила, що до дитячої лікарні святого Миколая доправили 10 дітей. За її словами, з них сімом надали необхідну допомогу і відправили додому на амбулаторне лікування. Водночас трьох дітей госпіталізували у відділення старшого дитинства лікарні, де медики продовжують надавати їм необхідну терапію.

«Між третім і четвертим уроком учень 10 класу вийшов на коридор і розпилив перцевий балончик, який придбав кілька днів до цього у супермаркеті. Коли діти почали виходити на перерву, вони надихалися і почали звертатися у медпункт. Станом на зараз є діти, які перебувають у лікарні. Зараз проводимо роботу з цим учнем, уже телефонували до мами, так виглядає, що дитина із сім’ї у складних життєвих обставинах. Також ми проведемо профілактичні заходи для попередження у майбутньому таких речей у всіх школах», - розповів керівник міського управління освіти Андрій Закалюк.


Раніше ми повідомили, що на вулиці Рудненській, 8 у Львові розпочали зведення початкової школи з дитячим садком.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: