Володимир Зеленський провів Ставку: про що говорили

image (42)
Володимир Зеленський. Ілюстративне фото/ ОП

У четвер, 4 квітня, Президент України Володимир Зеленський провів засідання ставки верховного головнокомандувача. Цього разу на зустрічі обговорили основні питання, які стосуються фронту, безпілотників, засобів радіоелектронної оборони і протиповітряної оборони.

Про це повідомив президент у своєму телеграм-каналі.

Володимир Зеленський зазначив, що на Ставці він заслухав доповідь Головкома Олександра Сирського щодо ситуації на основних напрямках. Зокрема, головнокомандувач повідомив про результати стабілізаційних дій, завдяки яким вдалося зупинити просування російських окупантів. Крім того, президенту повідомили дані розвідок про подальші плани РФ та дії України у відповідь.

«Звіти міністра оборони Рустема Умєрова про виконання контрактів на закупівлю безпілотників та систем РЕБ і про підготовку нових угод. Доручив надати аналогічні звіти щодо ракетної програми. Доповідь начальника Генштабу Анатолія Баргилевича щодо боротьби з інструментами російського повітряного терору. Результати використання РЕБ, мобільних вогневих груп та ППО. Низка доручень щодо подальшого вдосконалення наших тактик», - розповів Володимир Зеленський.


Раніше під час пресконференції у середу, 3 квітня, Володимир Зеленський зазначив, що в Україні не потрібно мобілізувати пів мільйона осіб.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: