Клієнти будівельної компанії «Рубікон Груп» знову пікетуватимуть у Львові завтра

4
Близько сотні клієнтів львівської будівельної компанії «Рубікон Груп» вийшли на пікет біля Львівської міської ради 2 квітня 2024 року /zaxid.net

Вкладники, які придбали квартири у майбутніх ЖК Rubicon City, ЖК «Етно Дім» та ЖК Pictorial уже 10 місяців вимагають від забудовника відновлення будівництва. Однак досі їхні вимоги лише ігнорували. Тож завтра, 10 квітня, клієнти компанії «Рубікон Груп» вийдуть на пікет біля прокуратури та ЛОВА.

Про це ІА Дивись.info повідомили клієнти компанії.

О 10 ранку клієнти компанії зберуться під стінами Львівської обласної прокуратури. А в 11: 00 — біля Львівської обласної військової адміністрації.

Пікет клієнтів компанії «Рубікон Груп» 2 квітня

У вівторок вранці, 2 квітня, близько сотні клієнтів львівської будівельної компанії «Рубікон Груп» вийшли на пікет біля Львівської міської ради. Вкладники, які придбали квартири у майбутніх ЖК Rubicon City, ЖК «Етно Дім» та ЖК Pictorial уже 10 місяців вимагають від забудовника відновлення будівництва. Однак досі їхні вимоги лише ігнорували.

Відтак клієнти будівельної компанії прийшли на площу Ринок, щоб провести пікет і привернути увагу до своєї проблеми. В руках люди тримали плакати із написами «Гроші взяли – квартири не збудували», «Рубікон Груп – злодії і шахраї», «Іваньо, Гищук, Іваник, Коваленко, де наші квартири?».

Про компанію «Рубікон Груп»

Про ситуацію у ТзОВ БіК «Рубікон Груп» стало відомо влітку 2023 року. Компанія мала постійні проблеми із підключенням комунікацій до свіжозведених ЖК та повністю припинила роботи на будмайданчиках.

Це сталось після того, як у червні 2023 року в «Рубікон Груп» відбулась зміна керівництва. Замість Тараса Іваня та Івана Горпинюка посади директорів зайняли Інну Гищу, Ігор Іваник та Віталій Коваленко.

Незважаючи на звільнення з посади директора, Тарас Іваньо зберіг контроль над фірмою, оскільки його дружина володіє 50% статутного капіталу «Рубікон Груп». Іваньо назвав усунення його з посади «рейдерським захопленням» фірми та навіть спробував оскаржити рішення про звільнення у суді, але невдало.

Тож заручниками корпоративного конфлікту стали тисячі клієнтів, які придбали в «Рубікон Груп» майнові права на майбутні квартири у ЖК «Етно Дім», ЖК Pictorial та ЖК Rubicon City у Винниках.

Окрім того, правоохоронці розслідують крадіжку однією з працівниць фірми 53 млн грн із «Рубікон Груп». Цю справу зараз розглядає Голосіївський районний суд Києва.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: