Уламки шахедів пошкодили обʼєкт критичної інфраструктури на Львівщині, - ОВА

шахед у небі
фото: шахед/antikor.com.ua

Під час ранкової російської атаки, у вівторок, 9 квітня, один зі збитих ворожих дронів впав на територію об’єкта критичної інфраструктури на Львівщині. Через падіння уламків почалася пожежа, внаслідок якої ніхто не постраждав.

Про це повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

Вночі 9 квітня росіяни вчергове атакували Україну безпілотниками. Випустили 20 ударних БпЛА типу «Shahed». Воїнам ЗСУ вдалося збити усі ворожі дрони, проте один з них спричинив руйнування на Львівщині. Уламки збитого дрона впали на об’єкт критичної інфраструктури.

Внаслідок падіння уламків дрона на об’єкті почалася пожежа, яку оперативно загасили рятувальники. Ніхто з працівників під час пожежі не постраждав. Також начальник ОВА повідомив, що системи життєзабезпечення львівської області працюють у штатному режимі.

Атака території України дронами-камікадзе зранку 9 квітня

Росіяни вкотре атакували територію України дронами-камікадзе типу Shahed. Про це 9 квітня повідомили Повітряні сили.

Зазначається, що російські окупанти атакували 20-ма ударними БпЛА типу Shahed-131/136 із мису Чауда – Крим, Приморсько-Ахтарськ – РФ, а також чотирма зенітними керованими ракетами С-300 з окупованої Донеччини.

До відбиття повітряного нападу залучались винищувальна авіація, зенітні ракетні підрозділи та РЕБ Повітряних Сил, мобільні вогневі групи Сил оборони України.

Врезультаті протиповітряного бою збито усі 20 «шахедів» у Миколаївській, Одеській, Херсонській, Дніпропетровській, Полтавській, Вінницькій та Львівській областях.

Жодних деталей щодо можливих руйнувань через падіння уламків безпілотників наразі немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: