Каблучки з діамантами – перший рядок у wish листі

каблучка з діамантами
Колаж https://ukrzoloto.ua/

Існують прикраси, які поза часом, поза модою, поза віком та трендами. Такі ювелірні вироби актуальні для жінок різного віку та статусу. Крім того вони доречні в тандемі як з вечірнім образом так і діловим луком.

Що це за універсальні прикраси – це каблучки з діамантами. Але обережніше! Чим складніший дизайн, чим більший діамант – тим вища ціна і тим особливішим має бути ситуація, в якій така прикраса буде доречною. Тобто, якщо ви хочете носити каблучку з діамантом кожен день – обирайте моделі лаконічні з невеликим камінцем. А от вже для доповнення вечірніх образів можна собі дозволити вишукані рішення з великим діамантами і незвичайними дизайнами. На сайті інтернет магазину УкрЗолото представлені як моделі casual, так і розкішні преміальні та навіть ексклюзивні моделі, які зачаровують своєю візуальною пишнОтою та розкішшю.

Для себе, на подарунок і на особливі події

Каблучки з діамантом – це ще і прекрасна інвестиція коштів. Адже такі прикраси ніколи не вийдуть з моди і не втратять в ціні. Отож, купуючи каблучку з діамантом, ви не тільки поповнюєте свій ювелірний арсенал красивою коштовністю, а ще і вигідно вкладаєте кошти.

Каблучка з діамантом – це прекрасний подарунок причому не тільки коханій людині. Наприклад, на повноліття дочці батьки сміливо можуть презентувати милу каблучку інкрустовану невеликим камінцем. Така прикраса точно прийдеться до смаку молодій панянці. Ну і безперечно, каблучка з діамантом – це чудовий вибір в якості презенту, коли треба освідчитися в коханні або запропонувати руку і серце. Для таких випадків ювелірні мануфактури пропонують особливі каблучки.

До речі, діаманти прекрасно виглядають на різному фоні, тому ваша каблучка може бути виготовлена не тільки з золота але і з срібла. Все залежить від ваших смакових уподобань. Колір оправи теж буває різним в залежності від того ювелір використав голд (точніше його сплав):

  • Жовтий;
  • Червоний;
  • Рожевий.

Біле золото як і родоване срібло – це метал, покритий шаром родію, який і додає металу додаткового блиску, і робить його ще більш зносостійким, і навіть підвищує безпеку прикраси. Адже прикраси з родієвим покриттям гіпоалергенні на 100%.

В срібних серіях також представлені каблучки з позолотою та чорнінням. Метал використовується тільки високої проби. Ну а діаманти – сама назва каменю говорить сама за себе. Це вища ювелірна ліга.

Кольцо с бриллиантами

Інтернет бутик ювелірних виробів UkrZoloto пропонує різні колекції (різних мануфактур), що дозволяє підібрати каблучку з діамантом і для себе, і на подарунок, і солідні пані, і молодій дівчині. Причому вибір включає каблучки, які відрізняються і за ціною.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: