У Львові відбудеться масштабна толока: як долучитися

Дизайн без назви - 2024-04-11T123128.006
Ілюстративне фото/ canva

У п'ятницю, 19 квітня, Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій, спільно з бійцями 12-ї бригади спеціального призначення «Азов», організовує велику толоку «Бережи. Навчайся. Спілкуйся» для усіх охочих.

Про це повідомили в пресцентрі Львівської міської ради.

Там розповіли, що під час події на учасників чекають:

  • курс тактичної медицини від бійців «Азову» та Андрія Лазорка;
  • авторський бограч на вогні від «Скоромної Кухні»; 
  • музичний супровід від ветерана, керівника центру Андрія Жолоба та воїна 12-ї бригади спецпризначення «Азов» Василя Переверзєва.
  • На завершення, учасники обов'язково заспівають українських пісень. 

Організатори кажуть, що така подія можливість не лише акцентувати на дбайливому ставленні до природи, а й можливість цікаво та з користю провести час у колі однодумців. А ще відчути, що ми всі – і військові, і цивільні, маємо спільну мету.

«Потрібно налагоджувати містки між цивільним і військовим світом. Бо не секрет, що практично у кожній сім’ї зараз є хтось дотичний до війни, яка відбувається на нашій території. Маємо багато запитів, чи можна приходити просто цивільним, бо є таке певне враження, що це окрема секта ветеранів, яка нікого не допускає. Я відповідаю дуже просто: хтось вже є військовим, ветераном, а хтось ще не є військовим. Тому це нормально пояснювати, говорити і переступати якісь свої страхи в комунікації з ветеранами і військовими. Спільна робота дає можливість розуміння спільної мети. Воювання, підтримка військових тилом, толока з прибирання сміття – це все спільна робота. Військові зараз прибирають російське сміття з України – і це теж толока, це теж спільна робота», - зауважив ветеран, керівник Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій Андрій Жолоб.

Де та коли розпочнеться толока: 11 квітня о 15:00 год вул. Хоткевича, 58 (Сихівський ліс). Із собою варто мати зручний одяг, рукавиці та, звісно, гарний настрій. Реєстрація за посиланням тут

Контакти Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій: м. Львів, вул. Пекарська, 41 (головний офіс) та вул. Генерала Чупринки, 85 (відділення центру). Телефон: 0739628325.


Раніше ми розповідали, що у Львові відкривають виставку «Мій Маріуполь та світ довкола» військовослужбовця ЗСУ Мирослава Кобилянського.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: