Близько 10 років пара мріяла стати батьками: у військового народилася дочка

Перше медичне Об'єдання Львова

Захисник, який десять років мріяв з дружиною про дитину, нарешті став батьком. Його донечка зʼявилася на світ у Лікарні Святої Анни Першого медоб’єднання Львова

Про це повідомляє Перше медичне об'єднання Львова.

4-річний військовий Андрій Шепетько та його дружина 36-річна Наталя – львів’яни. Близько 10 років пара мріяла стати батьками. Наталя двічі вагітніла, але обидва рази плід завмирав. 

У вересні 2022 року Андрія мобілізували до війська. Тривалий час чоловік ніс службу на Авдіївському напрямку, де точилися запеклі бої. Ротацій не було. Бачилося подружжя не частіше ніж раз на місяць – та й то у прифронтовому місті. Подружжя вже й не вірило, що їм судилося мати дітей.

І ось торік у липні дружина сповістила Андрія телефоном, що вона носить під серцем дитя. Наталя розповідає, що відчувала у період вагітності: 

«Було складно. Я постійно переживала за перебіг. До того ж поруч не було чоловіка. Мені бракувало його підтримки. Намагалася якомога частіше їздити до нього, хоча він і не дозволяв. А останні три місяці перед пологами ми зовсім не бачилися, бо там стало надто небезпечно». 

Попри перші дві невдалі спроби, війну та постійну тривогу за чоловіка, Наталі вдалося виносити здорову дівчинку.

Первістка Андрія та Наталі з’явилася на світ 5 квітня у Лікарні Святої Анни, що відома серед львівʼян як пологовий на Мечникова, на 39 тижні вагітності шляхом кесаревого розтину. Вага дівчинки при народженні – 3300 грамів, зріст – 52 сантиметри.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: