Львів'янин дозволи керувати автомобілем дев'ятирічній доньці по місту: його розшукує поліція (оновлено)

Дизайн без назви - 2024-04-12T181023.321
9-річна дівчинка їздить за кермом по Львові. Скриншот з відео.

У Львові чоловік посадив свою 9-річну доньку за кермо автомобіля. Він зняв на відео, як вона їздила по місту.

На відео можна побачити, як львів'янин сидить поруч, а його донька кермує автівкою. Крім того, тут видно, що в батька та його доньки не пристебнуті ременями безпеки.

«Отако пацани треба жити, щоб я сидів спокійно збоку, собака з боку спокійно сиділа і доця мене в дев’ять років везла додому. Оце рівень. Їдь в своєму ряді. Не зупиняйся. Все-все. Молодець. Вирівнюйся, щоб тебе ніхто не обганяв. Умнічка. Молодець. Татова доця. Отак. Ще рік і на гонки», – каже чоловік на відео.

Згодом відео поширилося соціальними мережами.

Дивитися відео:

ІА Дивись.іnfo звернулася до патрульної поліції, щоб прокоментувати цей інцидент. Правоохоронці зазначили, що встановлюють особу чоловіка, аби притягнути його до адміністративної відповідальності.

«З метою реагування на адміністративне правопорушення, управлінням патрульної поліції у Львівській області вживаються заходи щодо встановлення особи, для подальшого складання адміністративних матеріалів», – відповіли в патрульній поліції.

Оновлено. Перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький повідомив, що правоохоронці відшукали цього 31-річного блогера та склали «протоколи за ч. 1 ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) та ч.2 ст.126 (передача керування транспортним засобом особі, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП».


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: