У Львові відремонтували вулицю та облаштували велосмугу

ілюстративне фото/ЛМР

На частині вул. Словацького – від вул. Крушельницької до вул. Дорошенка, ліквідували просідання і ями на дорожньому полотні та облаштували велосмугу. Як пояснили у Галицькій районній адміністрації, за рекомендаціями Львівської асоціації велосипедистів велосмугу площею 80 м2 вистелено «римським каменем».

Про це повідомляє ЛМР.

«Дорожнє покриття на вул. Словацького, на ділянці від вул. Крушельницької до вул. Дорошенка, було у дуже поганому стані. Тут були значні просідання і ями, а також викривлення мозаїки. Відтак ми провели поточний ремонт і ліквідували всі просідання, а також облаштували велосмугу. Велосмуга на вул. Словацького була передбачена в перспективній схемі велосипедної мережі нашого міста. Тому, щоб двічі не проводити дорожніх робіт на цій локації, було вирішено облаштувати покриття для велосмуги в комплексі з поточним ремонтом вулиці. Отож, підрядна організація відремонтувала 320 мпокриття, з яких 240 м2 викладено мозаїкою, а 80 м2 «римським каменем». «Римським каменем» викладено велосмугу за рекомендацією Львівської асоціації велосипедистів. А демонтовану бруківку, яка була на місці, де поклали «римський камінь», ми облікували і передали на зберігання в ЛКП «ШРП Галицького району». Її можна буде повторно використовувати при мощенні доріг у центральній частині міста», - розповіли у Галицькій районній адміністрації.

Для проїзду вулицю відкриють через кілька днів

Однак до кінця тижня ця частина вул. Словацького ще залишатиметься закритою для проїзду транспорту. Як пояснюють у районній адміністрації, необхідно, щоб відремонтована ділянка кілька днів вистоялася без навантаження транспорту

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: