Військових та їхні родини навчатимуть англійської у Львові

У Львові стартували нові безкоштовні курси англійської для військових та їх рідних
У Львові стартували нові безкоштовні курси англійської для військових та їх рідних/ЛМР

Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій розпочав нові курси англійської мови для захисників та їх дружин, а також для рідних сімей полеглих воїнів. Заняття відбуваються у трьох різних групах двічі на тиждень, і триватимуть три місяці – аби максимально опанувати певний рівень знань. Акцент роблять саме на спілкуванні.

Про це розповіли у Центрі.

Навчання розраховане на 3 місяці, і тут є три групи:

  • дві – початкового, та 1 – середнього рівнів.

У кожній групі – 10 людей. Заняття відбуваються двічі на тиждень за такими локаціями: вул. Пекарська, 41 та вул. Генерала Чупринки, 85 (приміщення головного офісу та відділення центру). Для зручності, охочі могли самостійно обрати час та локацію проведення навчань.

Однією із тих, хто навчає англійської на волонтерських засадах, є викладачка з 15-річним досвідом Ольга Ждан. Вона каже, що на заняттях працюють як команда, і той, в кого є більше знань, допомагає тим, в кого їх менше. Також, щоб краще зрозуміти рівень знань, перед навчанням Ольга знайомилася з кожним студентом. 

Перший в Україні Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій працює уже 8 років. Тут щодня захисники і захисниці, ветерани та їх рідні, а також рідні загиблих Героїв, отримують безкоштовні консультації та допомогу. Це був один із перших в Україні центрів, який створили для воїнів та їх рідних, де вони можуть отримати всю комплексну допомогу за принципом «рівний-рівному».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: