Сьогодні Львівщина прощається із сімома захисниками

12
Фото: ЛОДА

У боях за Україну своє життя віддали Олег Опришко, Ігор Проць, Юрій Липка, Юрій Растрьопін, Андрій Сорокін, Тарас Кроншталь та Назар Гец

Про похорон Героїв повідомляє пресслужба Львівської обласної державної адміністрації.

Щоденно о 9 годині вшановуємо хвилиною мовчання світлу памʼять усіх, хто загинув за Україну через російську агресію.

Сьогодні Львівщина прощається із захисниками:

Олег Опришко

Житель міста Стрий. Військовослужбовець був мобілізований та захищав державу у складі 2-го єгерського батальйону. Загинув виконуючи бойове завдання поблизу населеного пункту Семенівка Донецької області. Йому було 37.

Ігор Проць

Проживав в місті Городок. Спочатку повномасштабного вторгнення служив у військовій частині 4821. Загинув 7 квітня 2024 року у Донецькій області. Воїну було 48 років.

Юрій Липка

Львів‘янин. Добровольцем  захищав Україну у складі 66-ї окремої механізованої бригади імені князя Мстислава Хороброго Корпусу резерву Сухопутних військ Збройних Сил України. Пізніше воював у лавах 60-ї окремої механізованої Інгулецької бригади. Захиснику було 52 роки.

Юрій Растрьопін

Львів‘янин. Із перших днів повномасштабного вторгнення вступив до ЗСУ. Служив у складі військової частини А4026 на Сумщині та Донеччині. Загинув 9 квітня 2024 року. Йому було 26.

Андрій Сорокін

Житель міста Львів. Брав участь в АТО у складі 703-го окремого Вінницького полку оперативного забезпечення. З перших днів повномасштабного вторгнення добровільно став на захист Батьківщини. Загинув 10 квітня 2024 року при виконанні бойового завдання поблизу Авдіївки. Воїну було 53.

Тарас Кроншталь

Уродженець села Чуловичі. Воював у лавах 68-ї окремої єгерскої бригади імені Олекси Довбуша оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних Сил України. Загинув 8 квітня 2024 року. Йому було 44 роки.

Назар Гец

Проживав у місті Львів. Із початком повномасштабного вторгнення воював у лавах військової частини А4026. Загинув 9 квітня 2024 року. У віці 42 роки.

Зазначимо, що минулої доби ЗСУ знищили більше 1000 окупантів

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: