Власників пільгових ЛеоКарт, які оновлювали дані профілів своїх карток перед хакерською атакою, просять зробити це повторно

леокарт
фото/ЛМР

За інформацією ЛКП «Львівавтодор», після хакерської атаки перевірено та відновлено майже 250 тис. пільгових профілів карток. Однак, під час виконання робіт з’ясувалося, що дані про оновлення пільгових профілів у період з 18-28 березня не збереглися. Відтак, аби запобігти блокуванню карток, пільговиків, які надавали документи для продовження терміну дії профілів своїх карток впродовж 18-28 березня, просять подати їх повторно.

Про це повідомляє міська рада.

«Під час виконання робіт підрядник зауважив, що частина профілів потребують оновлення даних.  -  Тож, аби запобігти блокуванню карток,  пільговикам, які надавали документи для продовження терміну дії профілів впродовж 18-28 березня, необхідно подати їх повторно. Пільговикам, які надавали для продовження терміну дії профілю транспортної картки актуальний пільговий документ в період 18 – 28 березня, необхідно це зробити знову, тому що дані в системі не збереглися і термін дії картки не продовжено. Відповідно – картка блокуватиметься при спробі завалідувати проїзд», - зазначили у ЛКП «Львівавтодор».

Як продовжити термін дії пільги

Продовжити термін дії пільги можна у такі способи:

  •   онлайн через Портал мешканця, інструкція тут.
  • записатись на прийом в один з пунктів прийому документів за номером телефону гарячої лінії ЛКП “Львівавтодор”: 0800 303 007.

Про хакерську атаку

В ніч на 29 березня було зафіксовано хакерську атаку на систему електронного квитка у Львові. За цим фактом скеровано звернення у Департамент кіберполіції Національної поліції України. Поліція відкрила кримінальне провадження та проводить слідчі дії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: