На Львівщині 16 квітня прощаються із п'ятьма воїнами: ким вони були

прощання
Ілюстративне фото/Роман Кайман

Цього вівторка, 16 квітня, у Львівській області попрощаються із п'ятьма військовослужбовцями, які загинули на російсько-українській війні.

Про це повідомили у військовій адміністрації регіону.

На Львівщині прощаються із:

  • Миколою Фоком. Родом із Нового Роздолу. Був командиром зенітного ракетного взводу. Загинув 13 квітня 2024 року під час виконання бойового завдання поблизу села Семенівка Донецької області.
Микола Фок/Львівська ОВА
  • Олександром Волошином. Родом із села Криниця Миколаївської громади. Брав участь в антитерористичній операції. Після повномасштабного вторгнення був військовослужбовцем Галицько-Волинської бригади. Помер від важкої хвороби.
Олександр Волошин/Львівська ОВА
  • Михайлом Томкевичем. Уродженець села Дроздовичі Львівської області. Із початком повномасштабного вторгнення добровольцем вступив до лав територіальної оборони та проходив військову службу у Львові. Боровся із окупантами у складі 125-ї окремої бригади територіальної оборони.
Михайло Томкевич/Львівська ОВА
  • Олександром Крілем. Народився у місті Бенгазі (Держава Лівія) у родині військовослужбовця. Коли Олександру було два роки, його родина переїхала до Львова. У 2015-2016 роках проходив військову службу у складі 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила.Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації добровільно став на захист Батьківщини до лав 115-ї окремої механізованої бригади. Виконував бойові завдання на Донеччині, Луганщині та Харківщині. За особисту мужність був нагороджений численними відзнаками. Загинув, евакуйовуючи поранених побратимів.
Олександр Кріль/Львівська ОВА
  • Богданом Вдовичем. Житель села Зіболки Жовківської громади.Воїн обороняв Україну на східному напрямку. Загинув 10 квітня 2024 року в Донецькій області. Йому було 24 роки.
Богдан Вдович/Львівська ОВА

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: