У перинатальному центрі у Львові створять навчальний центр для інтернів

Львівський обласний перинатальний центр
Львівський обласний перинатальний центр/архів ІА Дивись.info

У Львівському обласному перинатальному центрі планують створити симуляційно-тренінговий центр. У цьому навчальному просторі студенти-медики зможуть відпрацьовувати дії при патологіях, які рідко зустрічаються у лікарській практиці.

Про це повідомила директорка Центру Марія Малачанська.

«Створення симуляційно-тренінгового центру для лікарів-інтернів та практикуючих лікарів є вимогою часу і вкрай необхідним кроком задля покращення якості надання перинатальної медичної допомоги через відпрацювання практичних навичок на різноманітних тренажерах та віртуальних симуляторах без ризику для пацієнта», — пояснила вона.

Окрім того, як зазначають Львівському обласному перинатальному центрі, створення такого навчального простору стане можливістю відпрацювати дії при патологіях, що важко зустріти у повсякденній лікарській практиці. Зокрема, розвинути впевненість під час перших самостійних маніпуляцій, виконувати відпрацювання навичок необмежену кількість разів.

Лікарі матимуть змогу об’єктивно оцінити досягнутий рівень майстерності та відпрацювати командний підхід до надання медичної допомоги.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: