Як обрати джинси за типом фігури: комплексний гід

Znimok-ekrana-2024-04-17-o-12.42.06

Джинси — це не просто елемент базового жіночого гардеробу, це символ свободи, зручності та стилю. У сучасному світі вибір жіночих джинсів став таким різноманітним, що інколи складно визначитись, які моделі підходять саме Вам. Однак, знаючи свій тип фігури та особливості силуету, можна легко підібрати ідеальні джинсові штани, які підкреслять переваги та приховують недоліки.

Типи фігур і джинси

Вибір джинсів за формою тіла — це правильний крок до створення стильного та гармонійного образу. Кожна жінка має унікальний тип фігури і вибір одягу повинен відповідати цим особливостям. Силуети джинсів різних фасонів здатні скоригувати пропорції фігури, додаючи та приховуючи у потрібних зонах об'єм.

Як визначити свій тип фігури

Перш, ніж вибрати і купити жіночі джинси, потрібно визначити до якого саме типу фігури відноситься Ваша. Знадобиться сантиметр і дзеркало в повний зріст:

  1. Виміряйте об'єми стегон, талії та плечей сантиметром паралельно підлозі. Ці дані допоможуть визначити, де є найбільший об'єм.
  2. Подивіться на свою фігуру в дзеркалі та оцініть пропорції між верхом та низом тіла.
  3. Після того, як Ви визначили свої основні параметри, порівняйте їх з типами фігур та виберіть відповідний.

Джинси для пісочного годинника

Дівчата з пісочним годинником можуть похвалитись ідеально пропорційною фігурою, де плечі та стегна приблизно однакової ширини, а талія яскраво виражена. Для демонстрації жіночних вигинів цієї прекрасної фігури підходять усі види крою. Найбільш виграшно виглядають труби та mom`s jeans з високою посадкою на талії.

Джинси для яблучної фігури

Жінки з фігурою «яблуко» часто мають пишний повненький верх, менш виражені стегна та талію. Для балансу та створення візуальної пропорції між верхом та низом тіла, рекомендується вибирати бойфренди та slouchy із середньою посадкою.

Джинси для грушоподібної фігури

У дівчат із фігурою «груша» широкі стегна та повні ноги, вузька талія та вузькі плечі. Для створення гармонійного силуету підійдуть regular fit та кльош від коліна, бойфренди із середньою та високою посадкою, які приховують зайвий об'єм на стегнах та підкреслюють витонченість талії.

Джинси для перевернутого трикутника

Для перевернутого трикутника характерні широкі плечі та вузькі стегна. Талія або відсутня, або слабо виражена. Важливо створити баланс, врівноваживши пропорції стегон і плечей, та додавши жіночності силуету. Укорочені балони та slouchy створять необхідний об'єм у стегнах, а широкі джинси-труби з високою посадкою додадуть візуальної витонченості талії.

Тепер, коли Ви визначили свій тип фігури і знаєте, як підібрати відповідний фасон, настав час купити жіночі джинси, що ідеально сидять на фігурі. В інтернет-магазинах можна знайти величезний вибір трендових моделей за доступними цінами. Не забудьте уточнити таблицю розмірів перед покупкою, щоб бути впевненими у правильному виборі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: